Balans in je leven

Shiatsu therapie

Balans in je leven
Vage klachten die je leven uit balans brengen. Wie kent dat niet? Van die klachten die niet zomaar op te lossen zijn met een pilletje of jezelf voor een tijdje ontzien... Denk aan schouder-, nek- en rugklachten, hardnekkige sportblessures, hoofdpijn ,migraine Spierpijn en  vermoeidheid.
Allemaal klachten die je dagelijks leven danig kunnen ontregelen. Niet zelden ligt de oorzaak in een verstoorde energiebalans van ons lichaam.  Met Shiatsu therapie is deze natuurlijke balans te herstellen.

"Vage klachten die je leven uit balans brengen. Wie kent dat niet?"

Wat is Shiatsu?
Shiatsu is een eeuwenoude oosterse methode die in Nederland steeds meer bekendheid krijgt. Letterlijk vertaald betekent Shiatsu vingerdruk of acupressuur om zodoende de natuurlijke inwendige lichaamsenergie te herstellen, ziekte te bestrijden en gezondheid te bewerkstelligen. Concreet gebeurt dit door op de juiste plekken van het lichaam druk uit te oefenen met de handen.

Shiatsu therapie
Deze therapie gaat verder dan de westerse geneeskunde, die vaak alleen de klacht behandeld. Shiatsu therapie gaat uit van het totaalbeeld van de mens. Door middel van voelen, het bekijken van de tong, het opnemen van de pols en vragen naar de algehele conditie van de mens. Van daaruit wordt de wortel van de klacht opgespoord zodat er een passende behandeling kan worden bepaald.